На 2-4 порції
- 2 філе курячої грудки
- 1 яловича мова
- 1 цибулина
- 1 морква
- 1 стебло селери
- 1 лавровий лист
- 3 горошини чорного перцю
- 25 великих креветок
- 100 г асорті з маринованих овочів
- 2 свіжі огірки
- 100 г каперсів
- 7 яєць
- пучок листя салату
- 100 г червоної ікри
- 200 мл оливкової олії
- 1 ст. л. винного оцту
Приготування:
Язик відварити. За 30 хв до готовності язика додати підготовлені цибулю, моркву селеру, лавровий лист.
Язик дістати з бульйону, очистити та нарізати кубиками. Куряче філе посолити, поперчити, потім обсмажити в оливковій олії (по 4 хв з кожного боку) і нарізати кубиками.
Креветки нарізати, яйця відварити круто, 5 яєць дрібно порубати. Огірки та мариновані овочі нашаткувати кубиками. Листя салату вимити та обсушити.
Зробити соус. Олію збити з оцтом. Усі інгредієнти змішати та заправити соусом. Прикрасити страву половинками варених яєць та червоною ікрою.