Інгредієнти:
- курячого філе (1 середня подвійна грудка)
- порошку солодкого перцю
- порошку гострого перцю
- мускатний горіх
- Прованські трави
- сіль
- чорний перець
- яйце 2-3шт
- вівсяних пластівців (2 склянки)
- олія
Спосіб приготування:
Куряче філе промити, обсушити і нарізати. Потім кожен шматочок покладіть в пакет і акуратно відбийте.
Насипте в миску дрібку (досить велику) солодкого і гострого перцю, мускатного горіха, прованських трав, солі і чорного перцю. Змішайте спеції і натріть відбите м’ясо з кожного боку.
Відставте приблизно на 30 хвилин в холодильник.
Розбийте яйця в тарілку і розмішайте виделкою. На другу суху тарілку висипати вівсяні пластівці. Вмочіть м’ясо в яйце з обох сторін (бажано дайте постояти приблизно 2-3 хвилини), потім покрийте його вівсяними пластівцями і притисніть пальцями, щоб тісто добре прилипало. Паніровані котлети викладіть на тарілку, одну біля одної, щоб вони не злиплися, а потім обсмажте на розігрітій олії до золотистої скоринки.
Смачного.