Куряче філе у вівсяній глазурі

Інгредієнти:

  • курячого філе (1 середня подвійна грудка)
  • порошку солодкого перцю
  • порошку гострого перцю
  • мускатний горіх
  • Прованські трави
  • сіль
  • чорний перець
  • яйце 2-3шт
  • вівсяних пластівців (2 склянки)
  • олія

Спосіб приготування:

Куряче філе промити, обсушити і нарізати. Потім кожен шматочок покладіть в пакет і акуратно відбийте.

Насипте в миску дрібку (досить велику) солодкого і гострого перцю, мускатного горіха, прованських трав, солі і чорного перцю. Змішайте спеції і натріть відбите м’ясо з кожного боку.

Відставте приблизно на 30 хвилин в холодильник.

Розбийте яйця в тарілку і розмішайте виделкою. На другу суху тарілку висипати вівсяні пластівці. Вмочіть м’ясо в яйце з обох сторін (бажано дайте постояти приблизно 2-3 хвилини), потім покрийте його вівсяними пластівцями і притисніть пальцями, щоб тісто добре прилипало. Паніровані котлети викладіть на тарілку, одну біля одної, щоб вони не злиплися, а потім обсмажте на розігрітій олії до золотистої скоринки.

Смачного.

Don't Miss! random posts ..