Рецепти консервованих салатів перець і цибуля

Вам завжди подобалися збирані овочі, які готувала ваша бабуся чи мама, але приготувати їх самостійно здавалося занадто складним процесом? Прийшов час спробувати своїми руками і приготувати смачний перець з цибулею.

Інгредієнти:

  • червоний перець 3 кілограми
  • цибуля 1 кілограм
  • оцет 9% 1 л
  • цукор 1 склянка
  • холодна вода 2 літри

Приготування:

Перець ретельно вимити, очистити від насіння і білих частин, нарізати соломкою. Цибулю очищаю, промиваю і ріжу на пір’я. Покладіть паприку і цибулю в миску, засипте 2 столовими ложками солі, перемішайте і залиште на 40 хвилин.

Тим часом готую розсіл, кип’ятю воду з цукром, додаю оцет. Видавлюю овочі з соку (роблю це в рукавичках) і перекладаю в киплячий маринад. Варю від закипання 15 хвилин.

Гарячим розливаю в чисті, ошпарені банки. Пастеризую 10 хвилин. Коли вони охолонуть, я несу їх у комору. З цієї порції у мене вийшло 10 півлітрових банок.

Don't Miss! random posts ..