[vc_row][vc_column][vc_column_text]Такі пироги, як цей, ви можете їсти в необмеженій кількості – в основі вівсяні пластівці, які не завдають шкоди фігурі. Яблучної начинки в ньому настільки багато, що весь пиріг просто просочується нею. Завдяки кориці, аромат від пирога буде стояти по всьому будинку.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яблука, близько 400 г;
- кефір або сметана або йогурт, К50 мл;
- яйця, 3 шт;
- сир, 100 г;
- вівсяні пластівці, 150 г;
- мед, 40 г або по смаку;
- кориця, половина ч.л;
- розпушувач, 1 ч.л.
Процес приготування
Сир з’єднуємо з медом і кефіром, всипаємо корицю і за допомогою погружного блендера перебиваємо масу до однорідності.
Додаємо яйця і збиваємо.
Вівсяні пластівці попередньо подрібнити блендером і всипаємо в масу разом з розпушувачем.
Яблука очищаємо від шкірки і ріжемо кубиками.
Форму застилає пергаментом і виливаємо тісто, розрівнюємо і викладаємо зверху яблучні шматочки.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 40 хвилин, але дивіться по своїй духовці.
Якщо хочете, щоб пиріг був ще духмяний і ніжніше, тоді змішаємо чайну ложку меду з корицею і водою (2 ч.л) і полити цим зверху пирога і пекти ще хвилин 5 – 7.
Охолоджуємо пиріг у формі і виймаємо, присипаємо цукровою пудрою за бажанням і подаємо до столу.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]