Мисливський суп

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Складові:

  • 1 кг яловичини для гасіння
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 1 цибулина
  • 2 столові ложки меленої копченої паприки
  • 2 столові ложки борошна
  • 100мл червоного сухого вина
  • 1 -1,5л м’ясного бульйону (бульйон повинен повністю покривати м’ясо)
  • 2 великих моркви, порізати кубиками)
  • 2-3 ковбаски (типу мисливських)
  • 200г свіжих печериць
  • 1 великий червоний солодкий перець
  • 100г замороженого зеленого горошку
  • 100 г замороженої брусниці
  • 3 столові ложки томатної пасти
  • 1 ст.ложка цукру
  • 0,5-1 ч. ложка перцю Piment d ‘ Espellete або чилі
  • сіль , перець

Метод приготування:

  1. Мясо нарізати кубиками, обкатати в борошні і обсмажити на олії в глибокому сотейнику, бажано в один шар, щоб м’ясо добре підрум’янилося.
  2. Нарізати цибулю дрібними кубиками, додати до м’яса, трохи загасити. Присипати паприкою і червоним перцем, перешкодити. Влити сухе вино, дати закипіти, додати бульйон і цукор, тушкувати на слабкому вогні до готовності м’яса (1-1,5 години). В середині процесу додати шматочки моркви.
  3. Злегка обсмажити гриби і ковбаски, додати томатну пасту і обсмажити з нею пару хвилин. Додати до м’яса разом зі смужками солодкого перцю. Проварити хвилин десять. Додати горошок і брусницю, дати закипіти і проварити пару хвилин.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Категоря:
Перші страви

Don't Miss! random posts ..