[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Складові:
- 1 кг яловичини для гасіння
- 2 столові ложки рослинної олії
- 1 цибулина
- 2 столові ложки меленої копченої паприки
- 2 столові ложки борошна
- 100мл червоного сухого вина
- 1 -1,5л м’ясного бульйону (бульйон повинен повністю покривати м’ясо)
- 2 великих моркви, порізати кубиками)
- 2-3 ковбаски (типу мисливських)
- 200г свіжих печериць
- 1 великий червоний солодкий перець
- 100г замороженого зеленого горошку
- 100 г замороженої брусниці
- 3 столові ложки томатної пасти
- 1 ст.ложка цукру
- 0,5-1 ч. ложка перцю Piment d ‘ Espellete або чилі
- сіль , перець
Метод приготування:
- Мясо нарізати кубиками, обкатати в борошні і обсмажити на олії в глибокому сотейнику, бажано в один шар, щоб м’ясо добре підрум’янилося.
- Нарізати цибулю дрібними кубиками, додати до м’яса, трохи загасити. Присипати паприкою і червоним перцем, перешкодити. Влити сухе вино, дати закипіти, додати бульйон і цукор, тушкувати на слабкому вогні до готовності м’яса (1-1,5 години). В середині процесу додати шматочки моркви.
- Злегка обсмажити гриби і ковбаски, додати томатну пасту і обсмажити з нею пару хвилин. Додати до м’яса разом зі смужками солодкого перцю. Проварити хвилин десять. Додати горошок і брусницю, дати закипіти і проварити пару хвилин.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]