[vc_row][vc_column][vc_column_text]
СКЛАДОВІ:
2 кг солоних огірків
1,5 кг помідорів
1 кг цибулі
1 кг моркви
500 г перлової крупи
4 ст. л. цукру
2 ст. л. солі
0,5 ст. 9% -го оцту
0,5 ст. води
0,5 ст. рослинної олії
???????? Приготування:
Огірки наріж кубиками. Дрібно наріж цибулю, помідори (їх можна прокрутити на м’ясорубці), моркву натри на крупній тертці.
Перловку кілька разів промий під проточною водою.
У велику каструлю виклади помідори, воду, сіль, цукор, рослинна олія.
Додай огірки, цибулю, моркву, перловку і перемішай. Вари 20 хвилин з моменту закипання.
Після закінчення часу додай оцет і кип’ятити ще 10 хвилин.
Гарячу заготовку розклади по стерилізованих банках і загорни гарячими кришками. Переверни банки догори дном і вкутай ковдрою або шубою. Залиш так до повного охолодження.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]