Ніжні, незвичайно соковиті і ароматні. Такі котлети можна подавати з будь-яким гарніром або просто овочевим салатом.
Інгредієнти:
- Філе курячої грудки 250 г
- сир 80 г
- Свіжий кріп 2-3 гілочки
- Консервована кукурудза 120 г
- яйце 1 штука
- борошно 1 ст. ложка
- сіль за смаком
- Мелений чорний перець за смаком
- Рослинна олія 2-3 ст. ложки
Приготування:
Куряче філе порубати ножем на дрібні шматочки.
Сир натріть на крупній тертці. Кріп подрібніть.
Змішайте все з кукурудзою, яйцем, борошном, сіллю і перцем.
Столовою ложкою викладайте фарш на сковороду з розігрітим маслом.
Обсмажуйте курячі котлети по 4-5 хвилин з кожного боку.