Порей і печінку надають відомому блюду ту саму родзинку, заради якої варто спробувати цей варіант.
Інгредієнти:
- Картопля 2 штуки
- яйця 2 штуки
- Зелена цибуля 50-60 г
- майонез 60-70 г
- сіль за смаком
- Печінка тріски 200 г
- Твердий сир 60 г
Приготування:
Відваріть картоплю до м’якості за 20-30 хвилин. Яйця зваріть круто приблизно за 10 хвилин.
Остудіть картоплю і яйця і очистіть їх.
Яйця розділіть на білки і жовтки. Натріть їх і картопля окремо на тертці.
Лук розріжте на 4 частини вздовж, потім наріжте впоперек, покладіть в друшляк і промийте холодною водою.
Змішайте цибулю, картоплю, майонез і сіль.
Печінка тріски розімніть виделкою, масло виливати не потрібно.
Натріть сир і змішайте з жовтками.
Викладіть салат шарами в такій послідовності: картопля з цибулею, білки, печінку, жовтки і сир. При бажанні підсолюйте інгредієнти.