Пісна піца

Італійська кухня багата пісними рецептами, так як італійці люблять готувати страви з овочів. Так само традиційним блюдом Італії вважається піца. Поєднання тіста зі смачною начинкою є самодостатнім ситним блюдом. Тофу в даному рецепті цілком можна замінити соєвим фаршем.

Піца пісна склад

  • Бездріжджове листкове тісто – 400 г
  • Помідор – 4 шт.
  • Тофу шовковий – 100 г
  • Оливкова олія – ​​4 ст. л.
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Кілька гілочок чебрецю
  • Сіль, перець за смаком

Приготування пісної піци

Нарізати помідори тонкими скибочками. Подрібнити листочки чебрецю, додати їх до оливкової олії і лимонного соку, приправити сіллю і перцем і як слід розмішати. Взяти пласт листкового тіста, покласти на деко, попередньо застеливши його папером для випічки, і рівномірно розподілити на нього тофу, далі кругом, викласти на нього помідори.

Рівномірно полити помідори заправкою. Випікати протягом 25 хвилин при температурі 190 градусів, або поки краю піци підрум’яняться.

Don't Miss! random posts ..