Різдвяні страви салат Різдвяний вінок з яловичиною і маринованою цибулею

Інгредієнти

  • 2 яйця;
  • 250 г яловичини;
  • 1 морква;
  • 2-3 картоплини;
  • 2-3 маринованих огірка;
  • 80-100 г маринованої цибулі ;
  • 1 пучок кропу;
  • майонез – до смаку;
  • 1-2 скибочки твердого сиру;
  • 1 столова ложка гранатових зерен.

Приготування

Яйця відварити круто за 10 хвилин, яловичину – приблизно за годину, морква і картоплю – до готовності.

Наріжте м’ясо, моркву, огірки і цибуля невеликими шматочками. Яйця натріть на дрібній тертці. У кропу видаліть стебла.

У центр тарілки поставте склянку. Навколо нього викладайте картоплю, м’ясо, цибулю, огірки та моркву. Після кожного шару змащуйте майонезом або наносите сіточку з нього. Зверху посипте яйцями, додайте трохи майонезу і викладіть кріп. Прикрасьте сніжинками з сиру і зернами граната.

Don't Miss! random posts ..