Інгредієнти
- 2 яйця;
- 250 г яловичини;
- 1 морква;
- 2-3 картоплини;
- 2-3 маринованих огірка;
- 80-100 г маринованої цибулі ;
- 1 пучок кропу;
- майонез – до смаку;
- 1-2 скибочки твердого сиру;
- 1 столова ложка гранатових зерен.
Приготування
Яйця відварити круто за 10 хвилин, яловичину – приблизно за годину, морква і картоплю – до готовності.
Наріжте м’ясо, моркву, огірки і цибуля невеликими шматочками. Яйця натріть на дрібній тертці. У кропу видаліть стебла.
У центр тарілки поставте склянку. Навколо нього викладайте картоплю, м’ясо, цибулю, огірки та моркву. Після кожного шару змащуйте майонезом або наносите сіточку з нього. Зверху посипте яйцями, додайте трохи майонезу і викладіть кріп. Прикрасьте сніжинками з сиру і зернами граната.