[vc_row][vc_column][vc_column_text]Поки вишня ще не закінчилася, поспішаю запропонувати вам ліки від поганого настрою – вишнева наливка на горілці в домашніх умовах з кісточками, яку я готую щоліта.
Наливка ця дуже смачна і подобається як жінкам, так і чоловікам. Ні, я зовсім не пропагую алкоголь, але іноді, в сирі осінні деньки, особливо якщо дуже втомишся хочеться випити чогось смачненького. Готувати її дуже просто. Досить мати вишню, горілку хорошої якості і цукор.
Інгредієнти
- вишня
- 1,5 столові ложки цукру
- горілка
Як приготувати Вишнева наливка на горілці в домашніх умовах з кісточками рецепт.
1. Вишня з кісточкою, витягувати її ні в якому разі не потрібно, в ній самий смак наливки. Вишню засипаємо в баночку ємністю в 1 літр. Додаємо 1 столову ложку цукру, щоб наливка була кислою. І заливаємо горілкою. Вишня повинна бути повністю покрита рідиною. Струснемо. Герметично закупорюють і прибираємо в темне місце приблизно на 1,5 місяці.
2. Головне наливку не перетримати більш ніж 2 місяці. В цьому випадку вона почне гірчити. І не менше 1 місяця. Потім необхідно витягти ягоди і перелити її в пляшку. Якщо ви хочете використовувати ягоди, тобто відмінна ідея.
3. Видаліть з неї кісточки і зваріть в цукровому сиропі. Таку вишню можна використовувати для виготовлення різних десертів , начинити шоколадні цукерки або зробити цукати або прикрасити торт . Вишня матиме пікантний смак і аромат кісточки. Дуже смачно пити цю наливку вприкуску з темним шоколадом.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]