Кабачковий рулет загадковий

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Сьогодні у мене для вас новий рецепт з кабачків! Будемо готувати закусочний Кабачковий рулет. Готується рулет швидко і просто, виглядає дуже красиво і загадково. Такий рулет прикрасить будь-який святковий стіл, а начинка для рулету може бути найрізноманітнішою.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_section][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Інгредієнти:

Для рулета (на фотму 30х40 см)
кабачок (цуккіні) шт (450 г)
яйця шт
сир 60  г.
сметана ст.
сіль за смаком
молотий перець за смаком
для начинки
вітчина або курка (відварена) 100-150  г.
помідор 1 / 2-1  шт
болгарский перець 1/2  шт
листя салату пару листочьків
майонез 5-6  ст.л.
чесник 2-3  зубчика
сир (натерти на мелкій тертці) 150-200  г (або 2-3 плавлених сирка)
молотий перец за смаком

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”76″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Приготування:

Половину кабачка нарізаємо тонкими скибочками.

Складаємо гуртки кабачка в миску.
Трохи солимо, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.

Що залишився кабачок трьом на тертці.
Теж злегка солимо, перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин.

У миску розбиваємо яйця.
До яйцям додаємо мелений перець за смаком, солити не потрібно, тому що ми підсолити кабачки.

Порада:

На велике деко 30х40 см беремо 7 яєць, можна взяти деко трохи менше і приготувати половину порції.

Гарненько збиваємо вінчиком.
І додаємо віджаті від соку терті кабачки.
Кладемо сметану. І добре перемішати.
Трем сир. І ще раз перемішуємо.

З пергаментного паперу робимо форму з бортиками. У мене папір силіконізована, але додатково її краще змастити олією.
Виливаємо наше кабачкової тісто і рівномірно розподіляємо.
Зверху розкладаємо кільцями кабачка.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо омлетний корж для рулету близько 20 хвилин.
Корж акуратно перевертаємо, щоб кабачка були знизу, і знімаємо пергамент. Змащений маслом пергамент легко відділяється від рулету.

Ми залишаємо корж остигати і готуємо начинку для рулету. (Начинки для рулету можуть бути найрізноманітнішими, варіанти начинки дивіться нижче).

У мисці змішуємо:
Майонез
Часник
Свіжозмелений перець
Кріп подрібнений (за бажанням)
Сир (тертий) – щоб соус вийшов більш густим, краще додати тертий плавлений або звичайний твердий сир. (Я не додавала сир, але рекомендую це зробити, для смаку, і щоб рулет добре тримав форму, з додаванням сиру рулет вийде смачніше).

Рівномірно розподіляємо соус по поверхні коржа.

Зверху викладаємо нарізані овочі і курку чи шинку.
Овочі можна нарізати маленькими кубиками або соломкою, як вам більше подобається.
Начинки для рулету можуть бути різноманітними.

Акуратно згортаємо рулет.


І загортаємо в пергамент.
Прибираємо в холодильник хоча б на годину.
Нарізаємо і подаємо до столу.
Кабачковий рулет виходить дуже смачний, красивий і виглядає дуже незвично і оригінально![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

Категоря:
Смачна випічка

Don't Miss! random posts ..