[vc_row][vc_column][vc_column_text]Сьогодні у мене для вас новий рецепт з кабачків! Будемо готувати закусочний Кабачковий рулет. Готується рулет швидко і просто, виглядає дуже красиво і загадково. Такий рулет прикрасить будь-який святковий стіл, а начинка для рулету може бути найрізноманітнішою.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_section][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]
Інгредієнти:
Для рулета (на фотму 30х40 см) | |
---|---|
кабачок (цуккіні) | 1 шт (450 г) |
яйця | 7 шт |
сир | 60 г. |
сметана | 1 ст. |
сіль | за смаком |
молотий перець | за смаком |
для начинки | |
вітчина або курка (відварена) | 100-150 г. |
помідор | 1 / 2-1 шт |
болгарский перець | 1/2 шт |
листя салату | пару листочьків |
майонез | 5-6 ст.л. |
чесник | 2-3 зубчика |
сир (натерти на мелкій тертці) | 150-200 г (або 2-3 плавлених сирка) |
молотий перец | за смаком |
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”76″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
Приготування:
Половину кабачка нарізаємо тонкими скибочками.
Складаємо гуртки кабачка в миску.
Трохи солимо, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.
Що залишився кабачок трьом на тертці.
Теж злегка солимо, перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин.
У миску розбиваємо яйця.
До яйцям додаємо мелений перець за смаком, солити не потрібно, тому що ми підсолити кабачки.
Порада:
На велике деко 30х40 см беремо 7 яєць, можна взяти деко трохи менше і приготувати половину порції.
Гарненько збиваємо вінчиком.
І додаємо віджаті від соку терті кабачки.
Кладемо сметану. І добре перемішати.
Трем сир. І ще раз перемішуємо.
З пергаментного паперу робимо форму з бортиками. У мене папір силіконізована, але додатково її краще змастити олією.
Виливаємо наше кабачкової тісто і рівномірно розподіляємо.
Зверху розкладаємо кільцями кабачка.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо омлетний корж для рулету близько 20 хвилин.
Корж акуратно перевертаємо, щоб кабачка були знизу, і знімаємо пергамент. Змащений маслом пергамент легко відділяється від рулету.
Ми залишаємо корж остигати і готуємо начинку для рулету. (Начинки для рулету можуть бути найрізноманітнішими, варіанти начинки дивіться нижче).
У мисці змішуємо:
Майонез
Часник
Свіжозмелений перець
Кріп подрібнений (за бажанням)
Сир (тертий) – щоб соус вийшов більш густим, краще додати тертий плавлений або звичайний твердий сир. (Я не додавала сир, але рекомендую це зробити, для смаку, і щоб рулет добре тримав форму, з додаванням сиру рулет вийде смачніше).
Рівномірно розподіляємо соус по поверхні коржа.
Зверху викладаємо нарізані овочі і курку чи шинку.
Овочі можна нарізати маленькими кубиками або соломкою, як вам більше подобається.
Начинки для рулету можуть бути різноманітними.
Акуратно згортаємо рулет.
І загортаємо в пергамент.
Прибираємо в холодильник хоча б на годину.
Нарізаємо і подаємо до столу.
Кабачковий рулет виходить дуже смачний, красивий і виглядає дуже незвично і оригінально![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]