Подавайте готові сирники з імбирно-лимонним конфитюром, улюбленим варенням або зі сметаною.
Інгредієнти:
- Сир – 300 грам
- Борошно – 4 столових ложки
- Цукор – 1 столова ложка
- Яйце велике – 1 штука
- Цукор ванільний – 1 пачка
- Масло вершкове – 1 столова ложка
- Олія – 1 столова ложка
- Сіль – 1 щіпка
Спосіб приготування:
Змішайте сир з цукром, сіллю, ретельно розмішайте, додайте яйце і 3-4 ст. л. борошна, зробіть однорідну масу.
Насипте в глибоку тарілку борошно для панірування і ложкою викладайте однакові порції сирної маси.
Обваляйте сирники в борошні, надайте кожному форму шайби і в суміші розігрітих масел обсмажте з двох сторін до рум’яної скоринки. Накрийте сковороду кришкою, зменшіть вогонь і готуйте ще 2 хвилини.
Подавайте готові сирники з имбирно-лимонним конфитюром, улюбленим варенням або зі сметаною.