Фарширований перець

Інгредієнти:

  • 300 г м’ясного фаршу
  • 250 г рису
  • 1 ч. л. солі
  • чорний мелений перець
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. томат пасти
  • 2 моркви
  • 2 цибулини
  • 1 кг солодкого перцю
  • щіпка цукру

Спосіб приготування:

Солодкий перець промити, акуратно вийняти серцевину з насінням.

Приготувати начинку: відварити рис до напівготовності;

Цибулю порізати дрібно кубиками, моркву натерти на тертку.

Підсмажити цибулю з морквою до золотистого кольору, додати томат і дрібку цукру. Обсмажити пару хвилин, потім остудити.

Змішати фарш, рис, половинку засмажкою, яйця, сіль і перець.
Начинити акуратно чайною ложечкою перець, намагаючись щільно заповнити начинкою.

Скласти перець в каструлю, залити водою (щоб ледве покривало перець), додати решту зажарку.
Варити на повільному вогні протягом 20 хв.

Якщо є можливість дати дійти в духовці при температурі 200 протягом 15 хвилин.

Don't Miss! random posts ..