Інгредієнти:
- 300 г м’ясного фаршу
- 250 г рису
- 1 ч. л. солі
- чорний мелений перець
- 2 яйця
- 2 ст. л. томат пасти
- 2 моркви
- 2 цибулини
- 1 кг солодкого перцю
- щіпка цукру
Спосіб приготування:
Солодкий перець промити, акуратно вийняти серцевину з насінням.
Приготувати начинку: відварити рис до напівготовності;
Цибулю порізати дрібно кубиками, моркву натерти на тертку.
Підсмажити цибулю з морквою до золотистого кольору, додати томат і дрібку цукру. Обсмажити пару хвилин, потім остудити.
Змішати фарш, рис, половинку засмажкою, яйця, сіль і перець.
Начинити акуратно чайною ложечкою перець, намагаючись щільно заповнити начинкою.
Скласти перець в каструлю, залити водою (щоб ледве покривало перець), додати решту зажарку.
Варити на повільному вогні протягом 20 хв.
Якщо є можливість дати дійти в духовці при температурі 200 протягом 15 хвилин.