Глінтвейн з червоного вина в домашніх умовах

Як приготувати смачний Глінтвейн з червоного вина в домашніх умовах ???????? рецепт.

Інгредієнти

  • 3 зірочки анісу
  • 3 палички кориці
  • 5 стручків кардамону
  • 6 бутонів гвоздики
  • 2/3 склянки апельсинового соку
  • 1/3 склянки цукру
  • Пляшка 750 мл сухого червоного вина (хороший вибір – піно нуар і мерло)
  • 1 апельсин, нарізаний часточками
  • Кілька ягід журавлини і апельсинової цедри для прикраси (за бажанням)

Як приготувати Глінтвейн з червоного вина в домашніх умовах рецепт

1. Помістіть в каструлю апельсиновий сік і цукор. Варіть на повільному вогні не менше 10 хвилин, поки цукор не розчиниться. Додайте кілька столових ложок води, якщо сироп почне міхур і густіти. Зменшіть вогонь до мінімуму, додайте вино, часточки апельсина і накрийте кришкою. Нагрівати на повільному вогні до гарячого стану. Чи не кип’ятіть, інакше спирт випарується.

2. Тримайте каструлю накритою до моменту вживання глінтвейну. Якщо вам здається, що вміст алкоголю падає, додайте в каструлю ще трохи свіжого вина.

3. Використовуйте гуртки, а не фужери. Ви також можете процідити глінтвейн в пляшку і нагрівати в гуртках / склянках по мірі необхідності.

Don't Miss! random posts ..