Яблучний пиріг без цукру, борошна та олії

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Такі пироги, як цей, ви можете їсти в необмеженій кількості – в основі вівсяні пластівці, які не завдають шкоди фігурі. Яблучної начинки в ньому настільки багато, що весь пиріг просто просочується нею. Завдяки кориці, аромат від пирога буде стояти по всьому будинку.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яблука, близько 400 г;
  • кефір або сметана або йогурт, К50 мл;
  • яйця, 3 шт;
  • сир, 100 г;
  • вівсяні пластівці, 150 г;
  • мед, 40 г або по смаку;
  • кориця, половина ч.л;
  • розпушувач, 1 ч.л.

Процес приготування

Сир з’єднуємо з медом і кефіром, всипаємо корицю і за допомогою погружного блендера перебиваємо масу до однорідності.

Додаємо яйця і збиваємо.

Вівсяні пластівці попередньо подрібнити блендером і всипаємо в масу разом з розпушувачем.

Яблука очищаємо від шкірки і ріжемо кубиками.

Форму застилає пергаментом і виливаємо тісто, розрівнюємо і викладаємо зверху яблучні шматочки.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 40 хвилин, але дивіться по своїй духовці.

Якщо хочете, щоб пиріг був ще духмяний і ніжніше, тоді змішаємо чайну ложку меду з корицею і водою (2 ч.л) і полити цим зверху пирога і пекти ще хвилин 5 – 7.

Охолоджуємо пиріг у формі і виймаємо, присипаємо цукровою пудрою за бажанням і подаємо до столу.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..