Кефірний крем з ванільним цукром

Інгредієнти на 4 порції

  • кефір 500 мл
  • сметана 200 г.
  • желатін листовий 10 г.
  • цукор ½ склянки
  • цукор ванільний 1 пакет

Приготування:

Желатін в листочках замочити в холодній воді на п’ять або десять хвилин.

У ємності змішати сметану, кефір, цукровий пісок і ванільний цукор.

Розмішати до розчинення.

Злити з желатину зайву воду, масу прогріти на дуже тихому вогні на водяній бані або в мікрохвильовій печі.

Влити желатин в кефірну суміш тонкою цівкою, помішуючи, желатин повинен рівномірно розподілитися.

Поставити масу в холодильник на 20 хвилин для загустіння, а потім збити віночком або міксером, крем повинен збільшитися в обсязі, придбати пишність.

Розлити суміш у склянки-формочки, охолодити в холодильнику протягом трьох-чотирьох годин.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..