Помідори виходять дуже смачними та добре тримають свою форму!
Малинове листя надає особливий смак і, крім того, ацетилсаліцилова кислота, що міститься в них, не допускає бродіння.
На одну 3-літрову банку:
- помідори (невеликі) близько 2 кг;
- 3 п’ятипалих малинових листочків;
- 5-8 зубчиків часнику;
- 2 столові ложки солі;
- 5 столових ложок цукру;
- 1 столова ложка 9% оцту.
Приготування:
Банку вимити та витерти насухо.
Укласти на дно банки малинове листя, потім вимиті сухі помідори.
Залити окропом до верху і залишити на 20 хвилин.
Злити воду в каструлю і зварити маринад, додавши сіль, цукор та оцет.
Покласти у банки часник.
Залити помідори маринадом та закрити (закатати) стерильними кришками.
Перевернути і залишити так до охолодження в окутані ковдри.
СМАЧНОГО!