Котлети з кабачком і курячими грудками

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Інгредієнти:

  • куряче філе 1 кг.
  • цибуля 2 шт.
  • кабачки 1 шт.
  • картопля 1 шт.
  • сіль
  • перець
  • прованські трави, копчена паприка
  • яйця 1 шт.
  • рослинне масло для обсмажування
  • вода 150-200 мл.
  • моркву і картоплю (для овочевої подушки)

Приготування:

Для початку нам знадобиться: куряче філе, дві цибулини, один кабачок середнього розміру, один маленький картопля.

Всі вище перераховані інгредієнти пропускаємо через м’ясорубку.

Додаємо сіль, перець, прованські трави, копчену паприку, 1 яйце і добре вимішати фарш.

Сформувати котлети.

Обсмажити з двох сторін на рослинній олії до рум’яності.

Доводити до повної готовності наші курячі котлети з кабачком ми будемо в духовці.

Готуємо подушку з овочів (у мене морква, але можна і зробити подушку з обсмаженого цибулі та моркви)

Викладаємо котлети з філе і кабачків на овочеву подушку.

По краях (за бажанням) викладаємо шматочками картопля. Можна будь-які улюблені овочі.

Залити 150-200 мл холодної води.

Готуємо при 150-180 С близько 30 хв.

Вийшли дуже смачні і соковиті курячі котлети з кабачком, якими можна і чоловіка, і дитину нагодувати!

Ці котлети з кабачком і грудкою можна подавати з будь-яким гарніром (в нашому випадку, картопля)!

Особливо смачно з домашньою аджикою.

Рецепт аджики ви знайдете на нашому каналі. Смачного!

 

Спробуйте приготувати ці вельми гідні дієтичні ПП курячі котлети з кабачком,

Калорійність яких становить всього 101.5 ккал![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Категоря:
Мясні страви

Don't Miss! random posts ..