[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Інгредієнти:
- куряче філе 1 кг.
- цибуля 2 шт.
- кабачки 1 шт.
- картопля 1 шт.
- сіль
- перець
- прованські трави, копчена паприка
- яйця 1 шт.
- рослинне масло для обсмажування
- вода 150-200 мл.
- моркву і картоплю (для овочевої подушки)
Приготування:
Для початку нам знадобиться: куряче філе, дві цибулини, один кабачок середнього розміру, один маленький картопля.
Всі вище перераховані інгредієнти пропускаємо через м’ясорубку.
Додаємо сіль, перець, прованські трави, копчену паприку, 1 яйце і добре вимішати фарш.
Сформувати котлети.
Обсмажити з двох сторін на рослинній олії до рум’яності.
Доводити до повної готовності наші курячі котлети з кабачком ми будемо в духовці.
Готуємо подушку з овочів (у мене морква, але можна і зробити подушку з обсмаженого цибулі та моркви)
Викладаємо котлети з філе і кабачків на овочеву подушку.
По краях (за бажанням) викладаємо шматочками картопля. Можна будь-які улюблені овочі.
Залити 150-200 мл холодної води.
Готуємо при 150-180 С близько 30 хв.
Вийшли дуже смачні і соковиті курячі котлети з кабачком, якими можна і чоловіка, і дитину нагодувати!
Ці котлети з кабачком і грудкою можна подавати з будь-яким гарніром (в нашому випадку, картопля)!
Особливо смачно з домашньою аджикою.
Рецепт аджики ви знайдете на нашому каналі. Смачного!
Спробуйте приготувати ці вельми гідні дієтичні ПП курячі котлети з кабачком,
Калорійність яких становить всього 101.5 ккал![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]