Котлети з хека з сиром

Вони виходять просто ідеальними: соковитими і ніжними всередині і хрусткими зовні. Страву можна доповнити улюбленим гарніром і подати на обід або вечерю.

Інгредієнти

  • Цибуля 1 штука
  • морква 1 штука
  • Рослинна олія 5-6 ст. ложок
  • філе хека 1 кг
  • Черствий білий хліб100 г
  • молоко 200 мл
  • плавлений сирок 1 штука
  • яйце1 штука
  • сіль за смаком
  • Мелений чорний перець за смаком
  • Панірувальні сухарі 5-6 ст. ложок
  • Вершкове масло 50 г

Приготування

Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками. Моркву очистіть і натріть на дрібній тертці.
На сковороді розігрійте 2 столові ложки рослинної олії. Обсмажте овочі до м’якості за 5-6 хвилин.
Філе хека подрібніть за допомогою блендера або м’ясорубки.
З хліба зріжте кірки, м’якуш крупно наріжте і залийте молоком на 10-15 хвилин.
Сирок натріть на крупній тертці. Хліб подрібніть руками і злегка відіжміть.
Рибу з’єднайте з сирком, хлібом, смаженими овочами і яйцем, додайте сіль і перець за смаком і добре перемішайте.
Вологими руками сформуйте з фаршу котлети, обваляйте їх в панірувальних сухарях.
Розігрійте духовку до 180 ° С. Вершкове масло наріжте дрібними кубиками і викладіть на дно форми для запікання.
У сковороді розігрійте залишився рослинне масло. Обсмажуйте котлети по 3 хвилини з кожного боку.
Викладіть котлети в форму і запікайте в розігрітій духовці 20 хвилин.

Don't Miss! random posts ..