Цікаве поєднання печериць, цибулі та руколи робить це блюдо приголомшливо смачним.
Інгредієнти:
- Рослинна олія 3 ст. ложки
- печериці 200-250 г
- Цибуля 1 штука
- часник 1-2 зубчики
- Рукола 1 пучок
- сушений чебрець за смаком
- сіль за смаком
- Перець чорний молотий за смаком
- Філе курячої грудки 4 штуки
- бекон 8 скибочок
Приготування:
У сковороді розігрійте 2 ложки масла на середньому вогні. За 5-7 хвилин обсмажте нарізані гриби і цибулю.
Додайте подрібнений часник і готуйте ще 1 хвилину.
Викладіть в сковороду руколу. Через 1 хвилину зніміть з вогню, посипте чебрецем, посоліть і поперчіть. Відкиньте на друшляк або сито, щоб стекла рідина.
Курячі грудки надріжте, щоб вони відкрилися як книжки. Загорніть в плівку і відбийте кухонним молотком.
Розподіліть начинку по філе, скрутіть рулетиками і загорніть їх в бекон.
Перекладіть в змащену маслом форму і запікайте приблизно 35 хвилин при температурі 180 ° С.