Курячі рулетики з грибами

Цікаве поєднання печериць, цибулі та руколи робить це блюдо приголомшливо смачним.

Інгредієнти:

  • Рослинна олія 3 ст. ложки
  • печериці 200-250 г
  • Цибуля 1 штука
  • часник 1-2 зубчики
  • Рукола 1 пучок
  • сушений чебрець за смаком
  • сіль за смаком
  • Перець чорний молотий за смаком
  • Філе курячої грудки 4 штуки
  • бекон 8 скибочок

Приготування:

У сковороді розігрійте 2 ложки масла на середньому вогні. За 5-7 хвилин обсмажте нарізані гриби і цибулю.

Додайте подрібнений часник і готуйте ще 1 хвилину.

Викладіть в сковороду руколу. Через 1 хвилину зніміть з вогню, посипте чебрецем, посоліть і поперчіть. Відкиньте на друшляк або сито, щоб стекла рідина.

Курячі грудки надріжте, щоб вони відкрилися як книжки. Загорніть в плівку і відбийте кухонним молотком.

Розподіліть начинку по філе, скрутіть рулетиками і загорніть їх в бекон.

Перекладіть в змащену маслом форму і запікайте приблизно 35 хвилин при температурі 180 ° С.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..