Лімончелло на спирту в домашніх умовах

Як приготувати смачний алкогольний напій лімончелло на спирту в домашніх умовах рецепт і крем лімончелло ????. У кожному рецепті наполягають різну кількість днів від 3х до 40 !!!! Я вибрала для вас оптимальні варіанти на вибір, щоб і добре настоявся, і щоб чекати не треба було так довго.

Інгредієнти

Для лімончелло:

  • 5 лимонів
  • 500мл чистого спирту (95 градусів)
  • 500мл води
  • 400гр сахара

Для крема лімончелло

  • 8 лимонов
  • 500мл чистого спирту (95 градусів)
  • 500мл вершків (30%)
  • 500мл молока
  • 800гр сахара
  • стручок ванілі (по бажаню)

Як приготувати лімончело

1. Для лімончелло:

Добре помити лимони, обсушити і зрізати цедру (зовнішній жовтий шар).

* Цедру зрізати зручно картоплечисткою.
Скласти цедру в банку, залити спиртом, закрити і добре збовтати. Дати настоятися 7-14 днів в темному місці при кімнатній температурі.

* Для оптимального результату збовтувати банку 1 раз в день.
Спирт процідити від цедри лимонів.
У каструлю налити воду, додати цукор і довести до кипіння. Заважати поки цукор не розчиниться.
Дати повністю охолонути. Змішати зі спиртом і розлити по пляшках. Дати настоятися ще 15-30 днів в темному місці.
Подавати охолодженим.

2. Для крему лімончелло:

Зрізати цедру у лимонів і скласти її в банку разом зі стручком ванілі.
Залити цедру спиртом і дати настоятися 7-14 днів в темному місці.

* Для оптимального результату збовтувати банку 1 раз в день.
Спирт процідити від цедри.
У каструлю налити вершки, молоко, цукор і довести до кипіння, помішуючи поки цукор повністю не розчиниться. Дати повністю охолонути.
Змішати зі спиртом.

* Важливо добре перемішати, щоб інгредієнти поєдналися. Для ідеального результату можна пробити занурювальним блендером.
Розлити крем по пляшках і покласти в морозильник. Перед подачею дати настоятися 20-30 днів.

* Він не замерзає, крем важливо подавати саме з морозильника, для максимально приємного смаку.
Чин Чин!

Don't Miss! random posts ..