Яскравий новорічний салат красиви і дуже ситни салат з найпростіших продуктів.
Інгредієнти:
- морква 2 штуки
- Куряче філе 2 штуки
- сіль за смаком
- яйця 4 штуки
- болгарські перці 2 штуки
- майонез за смаком
- Консервована або варена квасоля 200-250 г
Приготування:
Відваріть моркву приблизно за 30-40 хвилин, а курку – за 20-25 хвилин в підсоленій воді.
Зваріть яйця круто – це займе приблизно 10 хвилин.
Як і скільки варити яйця круто
Остудіть інгредієнти. Яйця і моркву очистіть.
Натріть моркву на крупній тертці. Філе, яйця і перці наріжте невеликими шматочками.
Викладіть салат шарами в такій послідовності: курка, перець, яйця, морква і квасоля. Кожен шар, крім останнього, змащуйте майонезом. При бажанні підсолюйте інгредієнти.