Листковий салат з квасолею перцем і куркою

Яскравий новорічний салат красиви і дуже ситни салат з найпростіших продуктів.

Інгредієнти:

  • морква 2 штуки
  • Куряче філе 2 штуки
  • сіль за смаком
  • яйця 4 штуки
  • болгарські перці 2 штуки
  • майонез за смаком
  • Консервована або варена квасоля 200-250 г

Приготування:

Відваріть моркву приблизно за 30-40 хвилин, а курку – за 20-25 хвилин в підсоленій воді.

Зваріть яйця круто – це займе приблизно 10 хвилин.

Як і скільки варити яйця круто

Остудіть інгредієнти. Яйця і моркву очистіть.

Натріть моркву на крупній тертці. Філе, яйця і перці наріжте невеликими шматочками.

Викладіть салат шарами в такій послідовності: курка, перець, яйця, морква і квасоля. Кожен шар, крім останнього, змащуйте майонезом. При бажанні підсолюйте інгредієнти.

Don't Miss! random posts ..