Інгредієнти для приготування :
- 600г свинячого філе
- 550г печериць
- 120г цибулі
- 15г часнику
- петрушка 5г
- масло 70мл
- 200мл водички
- Сіль
Приготування :
Робимо нарізку цільного м’яса дрібними кубиками приблизно близько 1 см, скибочками акуратно нарізаємо грибочки, а так само часник, цибулю і корінь селери добре подрібнюємо ножем.
Викладаємо все вміст в сковороду і підливати масло. Слідом все добре розмішуємо. Накриваємо кришкою і далі тушкуємо одну годину.
Хвилин за 25 до готовності додаємо водичку і розмішуємо. Потім все знову прикриваємо кришкою і готуємо ще, близько 15 хвилин. Коли все буде готово можна для прикраси посипати все зеленню. Більш глибокий аромат м’яса можна додати, додавши лавровий лист в блюдо.