Мясні рулетики зі свинини з начинкою

Як готувати м’ясні рулетики зі свинини з начинкою.

Інгредієнти для м’ясних рулетиків зі свинини з начинкою:

  • 500 г свинячого філе;
  • 300 р. копчено-вареної ковбаси;
  • 200 г сиру;
  • рослинна олія або смалець для смаження;
  • сіль, перець за смаком.

Приготування:

Свиняче філе нарізаємо тоненькими шматочками як на відбивні – простіше це робити, коли м’ясо трохи підморожене. Якщо вийшло не досить тонко, можна додатково відбити м’ясо.
Кожен шматочок солимо, присипаємо перцем.
Поверх викладаємо шматочок ковбаси. Присипаємо невеликою кількістю тертого сиру.
Загортаємо в рулетики. Закріплюємо для зручності зубочисткою.

Викладаємо на добре прогріту сковороду з олією або жиром, смажимо на невеликому вогні, періодично перевертаючи з одного боку в інший, до появи добре рум’яної скоринки.

Якщо ви сумніваєтеся, що м’ясо не прожариться, додайте півсклянки води або вершків і додатково протушкуйте м’ясо під кришкою. Я не тушкую – у мене все чудово смажиться.

Подаємо з гарніром із овочів, салатом, травами. Смачного!

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..