Інгредієнти:
- Картопля – 4 шт.
- Буряк – 2-3 шт.
- Морква – 2 шт.
- Курка (філе) – 500 г
- або індичка – 500 г
- Ріпчасту цибулю – 1 шт.
- Гранат – 1 шт.
- Горіхи – 0,5 склянки
- Гриби – 300 г
- Олія – 30 г
- Майонез – 200-300 г
- Сіль – 1 ч. Л
- Перець (за бажанням) – 1 щіпка
Приготування:
Куряче філе помити і відварити до готовності, остудити і нарізати шматочками. Лук очистити, помити і нарізати кубиками. Гриби розморозити і порізати шматочками. Розігріти сковороду, налити рослинне масло. Викласти гриби і цибулю. Гасити, помішуючи, на середньому вогні 10-15 хвилин. Посолити і поперчити. Остудити.
Очистити гранат. Буряк помити. Відварити буряк до готовності (40-60 хвилин). Остудити і очистити, натерти на крупній тертці. Картоплю помити. Відварити до готовності (20-30 хвилин). Остудити і очистити, натерти на крупній тертці. Морква помити. Відварити до готовності (20-30 хвилин) .Остудіть і очистити, натерти на середній тертці.
Горіхи волоські очистити. Розчавити качалкою в дрібну крихту.
На блюдо викласти перший шар – терту картоплю у формі кільця Змастити майонезом. Викласти на картоплю моркву. Змастити майонезом. Потім шар курки. На курку викласти гриби. Змастити майонезом. Зверху орехі.На горіхи викласти буряк. Посолити і змастити майонезом.Последній шар – зерна граната. Поставити в холодильник на 2-3 години, щоб просочився.