Інгредієнти
- 250-300 г креветок;
- 6-8 перепелиних яєць;
- 50 г пармезану або іншого твердого сиру;
- 6 помідорів чері;
- 2 скибочки хліба;
- 3 зубчики часнику;
- 2 столові ложки оливкової олії;
- ½ пучка салату ромен або айсберг;
- 3-5 столових ложок соусу цезар.
Приготування
Відваріть до готовності креветки і яйця . Остудіть і очистіть. Сир натріть на дрібній тертці. Черрі і яйця наріжте половинками, хліб – невеликими шматочками.
Часник пропустіть через прес, змішайте з оливковою олією, розігрійте в сковороді на середньому вогні. За кілька хвилин підрум’яньте хліб, після викладіть на паперові рушники і остудіть.
Салат нарвіть руками або крупно наріжте. Викладіть в миску, полийте соусом, додайте яйця, помідори, креветки і сухарики. Зверху посипати сиром.