Новорічний салат Цезар з креветками

Інгредієнти

  • 250-300 г креветок;
  • 6-8 перепелиних яєць;
  • 50 г пармезану або іншого твердого сиру;
  • 6 помідорів чері;
  • 2 скибочки хліба;
  • 3 зубчики часнику;
  • 2 столові ложки оливкової олії;
  • ½ пучка салату ромен або айсберг;
  • 3-5 столових ложок соусу цезар.

Приготування

Відваріть до готовності креветки і яйця . Остудіть і очистіть. Сир натріть на дрібній тертці. Черрі і яйця наріжте половинками, хліб – невеликими шматочками.

Часник пропустіть через прес, змішайте з оливковою олією, розігрійте в сковороді на середньому вогні. За кілька хвилин підрум’яньте хліб, після викладіть на паперові рушники і остудіть.

Салат нарвіть руками або крупно наріжте. Викладіть в миску, полийте соусом, додайте яйця, помідори, креветки і сухарики. Зверху посипати сиром.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..