[vc_row][vc_column][vc_column_text]Відмінний рецепт святкового салату для любителів печінки. Поєднання інгредієнтів незвичайне, страва виходить дуже ситним.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- печінку 300 г.
- сир адигейський 200 г.
- яйця 3 шт.
- огірки 2 шт.
- морква 1 шт.
- рис варений 1 склянка
- майонез
- зелень
ПРИГОТУВАННЯ:
КРОК 1
Постелити в формочку харчову плівку, шарами викласти інгредієнти, всі верстви промащувати майонезом. Перед подачею формочку перевернути, плівку прибрати.
КРОК 2
Шари: потерта відварена печінка, терті відварені яйця, дрібно порізані огірочки, відварений рис, терта відварена морква, тертий адигейський сир, зелень.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]