Печериці мариновані з брокколі

Мариновані печериці з брокколі
Ви собі не уявляєте наскільки це смачно! Хоча, здавалося б, нічого особливого, готується дуже швидко, сам процес готування … почекати, поки замаринується недовго …

Інгредієнти:

0,5 кг. свіжих печериць
1 головка капусти брокколі
5-6 зубків часнику
5-6 столових ложок лимонного соку
5-6 столових ложок оливкової олії
2-3 столових ложки теплої води
Сухі морські водорості
Спеції за смаком

Готуємо:

Капусту і гриби очистити, промити і порізати. У мисочка для маринування з’єднати лимонний сік, оливкова олія, воду, подрібнені водорості і часник, спеції.

А тепер капусту і гриби полити соусом, перемішати і поставити в холодильник на 2-3 години маринуватися Можна і довше маринувати, смак буде ще більш насиченою.

Закуска хороша. Можна і з овочами і з картоплею … Ммм … пальчики оближеш!

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..