Рецепт скумбрії тушкованою з морквою і цибулею

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Скумбрія – дуже пікантна рибка, з якої можна приготувати дуже багато смачних страв. Хочу запропонувати Вам рецепт скумбрії тушкованою з морквою і цибулею.

Інгредієнти

  • 2 штук скумбрія
  • 1 штук цибулина
  • 1 штук морква
  • 2 ст. л. томатна паста
  • за смаком сіль
  • за смаком перець

Як приготувати

Скумбрію очистити від нутрощів, плавники і хвіст відрізати, рибу ретельно промити.
Нарізати скумбрію на порційні шматочки.
Цибулю і моркву очистити. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити овочі на сковороді в розігрітій олії, періодично помішуючи, до напів-готовності.

Рибу посолити, посипати спеціями, перемішати. Шматочки скумбрії викласти на моркву з цибулею, накрити кришкою (воду додавати не треба) і залишити потомитися на маленькому вогні хвилин 10.
Потім відкрити кришку, до скумбрії, цибулі та моркви додати томатну пасту, дуже акуратно перемішати, накрити кришкою і тушкувати ще хвилин 15 і більше на дуже маленькому вогні.
Смачна і пікантна скумбрія, тушкована з цибулею і морквою, готова.

Подавати можна зі свіжою зеленню і відвареним рисом на гарнір.
Смачного! Радуйте своїх близьких смачними рецептами![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Don't Miss! random posts ..