Салат Мімоза з печінкою тріски і цибулею порей

Порей і печінку надають відомому блюду ту саму родзинку, заради якої варто спробувати цей варіант.

Інгредієнти:

  • Картопля 2 штуки
  • яйця 2 штуки
  • Зелена цибуля 50-60 г
  • майонез 60-70 г
  • сіль за смаком
  • Печінка тріски 200 г
  • Твердий сир 60 г

Приготування:

Відваріть картоплю до м’якості за 20-30 хвилин. Яйця зваріть круто приблизно за 10 хвилин.

Остудіть картоплю і яйця і очистіть їх.

Яйця розділіть на білки і жовтки. Натріть їх і картопля окремо на тертці.

Лук розріжте на 4 частини вздовж, потім наріжте впоперек, покладіть в друшляк і промийте холодною водою.

Змішайте цибулю, картоплю, майонез і сіль.

Печінка тріски розімніть виделкою, масло виливати не потрібно.

Натріть сир і змішайте з жовтками.

Викладіть салат шарами в такій послідовності: картопля з цибулею, білки, печінку, жовтки і сир. При бажанні підсолюйте інгредієнти.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..