Салат з яловичиною та квасолею – дуже смачний рецепт

Хочу вам сьогодні запропонувати простий і швидкий салат з м’якою яловичиною, ніжною квасолею, свіжими овочами, зеленню і сухариками.
Я впевнена, що ви його оціните. 👍

Салат з яловичиною, квасолею і сухариками

Для приготування знадобиться:

  • Відварене м’ясо (яловичина) – 120 гр.
  • Квасоля консерва (червона) – 150 гр.
  • Листя будь-якого салату без гіркоти – 3-4 шт.
  • Помідори черрі – 4-5 шт.
  • Сухарики житні домашні – жменя.
  • Сіль, перець – за смаком.
  • Грецький йогурт (можна домашній майонез).

Яловичину відварюємо на слабкому вогні протягом години-півтори після закипання. Щоб м’ясо залишилося соковитим і не віддало всі свої соки в бульйон, його кладуть уже в киплячу воду.

Коли воно зварилася – дамо йому повністю охолонути і наріжемо кубиком або соломкою. Можна просто розібрати на волокна.

Листя салату рвемо руками на довільні за величиною шматочки. Помідори черрі я ріжу на четвертинки. Можна і навпіл, як вам більше подобається.

Сухарики у мене домашні. Щоб їх приготувати, заздалегідь нарізаний шматочками хліб підсушіть в духовці при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин. Куплені сухарі зазвичай не годяться для салатів, як правило, вони занадто тверді і реально черстві.

Консервовану квасолю розкриваємо і перекладаємо з банки в друшляк. Потрібно промити її під проточною водою і дати добре стекти.

Всі складові поміщаємо в салатник, солимо, перчимо, заправляємо. Я дуже люблю з грецьким йогуртом. Але, якщо у вас його немає, то можна з успіхом замінити його домашнім майонезом.

Перемішуємо і смачний салат готовий! Іноді я ще додаю в нього дрібно натертий пармезан. Теж виходить дуже цікаво, спробуйте.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..