Салат з квасолею яйцями і грибами

Простий, але дуже ароматний вегетаріанський салат, в якому всі інгредієнти чудово поєднуються між собою.

Інгредієнти:

  • яйця 3 штуки
  • печериці 300 г
  • Цибуля 1 штука
  • Рослинна олія 1-2 ст. ложки
  • сіль за смаком
  • Мелений чорний перець за смаком
  • Консервована або варена квасоля 250 г
  • Консервована кукурудза 200-250 г
  • майонез за смаком
  • зелень за смаком

Приготування:

Яйця зваріть круто приблизно за 10 хвилин, остудіть і очистіть.

Тим часом не дуже дрібно порубати гриби і цибулю. Викладіть в сковороду з розігрітим маслом, приправити сіллю і перцем. Обсмажуйте, поки не випарується рідина.

Поріжте яйця. Додайте остиглі гриби, квасоля, кукурудзу, майонез і подріблену зелень і перемішайте.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..