Салат з маринованими опеньками і курячими грудками

Смачний і пікантний рецепт салату з маринованими грибами і курячим філе до святкового Новорічного або Різдвяного столу.

Інгредієнти:

  • Опеньки мариновані – 300 г
  • Куряча грудка відварна – 300 г
  • Картопля варена – 200 г
  • Огірок свіжий салатний – 200 г
  • Яйця варені – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста салатний – 100 г
  • Зелень свіжа – невеликий пучок
  • Майонез – 180 г
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування:

Якщо ви хочете урізноманітнити свій повсякденний та святковий стіл цікавими закусками, раджу звернути увагу на салат з маринованими опеньками і курячими грудками. Невеликий набір доступних інгредієнтів, простота приготування і приємний смак напевно сподобаються і гостям, і близьким, і самої господині. Для приготування салату з маринованими опеньками можна використовувати як домашні грибні заготовки, так і магазинні мариновані опеньки натяк.

Для приготування салату з маринованими опеньками підготуйте продукти за списком. Всі продукти повинні бути кімнатної температури або злегка охолодженими.

Курячі грудки, яйця і огірок наріжте кубиками середнього розміру. Викладіть в салатник.

Такого ж розміру кубиками наріжте варену картоплю. Великі гриби наріжте невеликими шматочками, дрібні залиште цілими. Дрібно нарізати цибулю. Додайте в салатник.

Наріжте свіжу зелень і разом з майонезом відправте до решти інгредієнтів. Посоліть і поперчіть за смаком.

Салат з маринованими опеньками готовий. Можна подавати до столу. Смачного!

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..