Смачний і пікантний рецепт салату з маринованими грибами і курячим філе до святкового Новорічного або Різдвяного столу.
Інгредієнти:
- Опеньки мариновані – 300 г
- Куряча грудка відварна – 300 г
- Картопля варена – 200 г
- Огірок свіжий салатний – 200 г
- Яйця варені – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста салатний – 100 г
- Зелень свіжа – невеликий пучок
- Майонез – 180 г
- Сіль, перець – за смаком
Приготування:
Якщо ви хочете урізноманітнити свій повсякденний та святковий стіл цікавими закусками, раджу звернути увагу на салат з маринованими опеньками і курячими грудками. Невеликий набір доступних інгредієнтів, простота приготування і приємний смак напевно сподобаються і гостям, і близьким, і самої господині. Для приготування салату з маринованими опеньками можна використовувати як домашні грибні заготовки, так і магазинні мариновані опеньки натяк.
Для приготування салату з маринованими опеньками підготуйте продукти за списком. Всі продукти повинні бути кімнатної температури або злегка охолодженими.
Курячі грудки, яйця і огірок наріжте кубиками середнього розміру. Викладіть в салатник.
Такого ж розміру кубиками наріжте варену картоплю. Великі гриби наріжте невеликими шматочками, дрібні залиште цілими. Дрібно нарізати цибулю. Додайте в салатник.
Наріжте свіжу зелень і разом з майонезом відправте до решти інгредієнтів. Посоліть і поперчіть за смаком.
Салат з маринованими опеньками готовий. Можна подавати до столу. Смачного!