Рулет зі свинини – це відмінна святкова закуска або навіть основне блюдо до столу – дивлячись, як його приготувати. Якщо приготувати його ось так – у формі пирога, – то він точно може стати хітом навіть на новий 2021 рік в святковому меню.
Необхідні інгредієнти:
- 4 кг свинячого філе
- сіль і перець
- 400 г сиру в скибочках
- 400 г вареної шинки
- 200 г сирокопченої шинки
- 150 мл соусу «Бешамель»
Для основи пирога:
- 100 г панірувальних сухарів
- 50 г борошна
- 100 г розтопленого вершкового масла
Як приготувати смачний мясний рулет з начинкою
Оскільки цей рулет зі свинини ми готуємо в формі пирога, спочатку займемося приготуванням основи. Тісто нам не знадобиться, замість нього ми використовуємо панірувальні сухарі. Змішуємо сухарі з борошном і розтопленим вершковим маслом до отримання однорідної маси. Викладаємо масу на дно форми рівним шаром, утрамбовуємо і ставимо в холодильник на 20 хвилин.
Пора зайнятися свининою для нашого рулету: ріжемо свиняче філе на смужки товщиною приблизно в 1.5 см і відбиваємо. Ширина смужок повинна бути по можливості однаковою і приблизно дорівнює висоті бортика нашої форми для випічки. На кожну смужку свинини кладемо скибочки сиру і вареної шинки.
Пора приготувати рулет: одну за одною звертаємо смужки свинини в великий рулет з начинкою. В ідеалі, вийшов рулет зі свинини буде того ж діаметру, що і наша форма для пирога. Акуратно кладемо м’ясний рулет на основу з панірувальних сухарів.
Для ідеального смаку додамо ще один інгредієнт: обертаємо свинину скибочками сирокопченої шинки. Акуратно збираємо форму для випічки разом. В ідеалі, рулет повинен поміститися в ній без проблем.
Залишився останній крок: випікаємо наш рулет зі свинини 60 хвилин при 170 ° C в режимі обдування.
Готовий пиріг-рулет прикрашаємо соусом і шматочками свіжої зелені. Дуже смачний, ароматний, ситний – цей пиріг-рулет зі свинини обов’язково сподобається всім.
Начинка з сиру і шинки невипадково так часто використовується в готуванні – адже це дуже і дуже смачне поєднання, яке використовується.