Вишні – сезонні фрукти. Найбільш ранні сорти доступні в травні і червні. Ми можемо їсти соковиті плоди до кінця липня, коли дозрівають найпізніші сорти. Варто використати короткий сезон для цих корисних і смачних фруктів. Ми можемо поласувати свіжозібраними вишнями або приготувати смачні вишневі торти, компоти та варення.
Читайте далі про швидкий вишневий пиріг.
Ароматний пиріг з вишнею найкраще смакує під час сімейних посиденьок, як доповнення до полуденку – в літньому саду, на терасі чи балконі.
Інгредієнти:
- ½ кг вишні
- 200 г. борошна
- 150 г. цукру
- 20 грам вершкового масла
- 4 яйця
- Цукрова пудра для посипання
Приготування:
- Масло розтерти до утворення піни, додавши 4 яйця і 150г. цукру.
- Наприкінці затирання в тісто частинами додаємо борошно.
- Розтерте тісто викласти на деко, застелене папером для випічки змащене маслом.
- Зверху на пиріг викласти очищені від кісточок вишні.
- Випікати вишневий пиріг в духовці при 200 градусах 30-40 хвилин.
Готовий тертий пиріг з вишнями ще гарячим злегка посипати цукровою пудрою. Наріжте тісто квадратиками.