Вишневий пиріг – простий рецепт солодкого вишневого пирога

Вишні – сезонні фрукти. Найбільш ранні сорти доступні в травні і червні. Ми можемо їсти соковиті плоди до кінця липня, коли дозрівають найпізніші сорти. Варто використати короткий сезон для цих корисних і смачних фруктів. Ми можемо поласувати свіжозібраними вишнями або приготувати смачні вишневі торти, компоти та варення.

Читайте далі про швидкий вишневий пиріг.

Ароматний пиріг з вишнею найкраще смакує під час сімейних посиденьок, як доповнення до полуденку – в літньому саду, на терасі чи балконі.

Інгредієнти:

  • ½ кг вишні
  • 200 г. борошна
  • 150 г. цукру
  • 20 грам вершкового масла
  • 4 яйця
  • Цукрова пудра для посипання

Приготування:

  1. Масло розтерти до утворення піни, додавши 4 яйця і 150г. цукру.
  2. Наприкінці затирання в тісто частинами додаємо борошно.
  3. Розтерте тісто викласти на деко, застелене папером для випічки змащене маслом.
  4. Зверху на пиріг викласти очищені від кісточок вишні.
  5. Випікати вишневий пиріг в духовці при 200 градусах 30-40 хвилин.

Готовий тертий пиріг з вишнями ще гарячим злегка посипати цукровою пудрою. Наріжте тісто квадратиками.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..