Чимало любителів пікніків часто запитують, як посмажити ковбаски на грилі?
У цій статті ми розповімо про основні особливості приготування домашніх ковбасок на грилі та поділимося смачним рецептом.
Німецькі ковбаски для гриля
Простий німецький рецепт:
- 1 кг яловичини;
- 2 кг жирної та 1 кг нежирної частини свинини;
- 1 л води;
- часник;
- сіль, приправи, щіпка цукру.
Для початку потрібно змішати всі інгредієнти до густини суміші.
Щоб розкрити всі нотки спецій, фарш слід залишити в холодильнику на 40 хвилин.
Потім розмочити кишку і для зручного заповнення залишити в ній трохи води.
Далі необхідно набити її запашним складом, розділити всю довжину на ковбаски або залишити цільною, згорнувши і проколивши попередньо шпажкою.
Далі обсмажити і до готовності, змащуючи будь-яким жиром з метою отримання золотистої скоринки.
Смажені ковбаски – це відмінний варіант для перевірки своїх кулінарних здібностей або відточування майстерності в правильному підході до вибору інгредієнтів і збереженні ідеального балансу спецій.
І, звичайно ж, це дуже апетитна і ситна страва, навчитися готувати яку під силу кожному.
Сподіваємося тепер, знаючи, як посмажити ковбаски на грилі, ви готуватимете їх частіше.