Як приготувати ковбаски на мангалі – Німецькі ковбаски на грилі

Чимало любителів пікніків часто запитують, як посмажити ковбаски на грилі?

У цій статті ми розповімо про основні особливості приготування домашніх ковбасок на грилі та поділимося смачним рецептом.

Німецькі ковбаски для гриля

Простий німецький рецепт:

  • 1 кг яловичини;
  • 2 кг жирної та 1 кг нежирної частини свинини;
  • 1 л води;
  • часник;
  • сіль, приправи, щіпка цукру.

Для початку потрібно змішати всі інгредієнти до густини суміші.

Щоб розкрити всі нотки спецій, фарш слід залишити в холодильнику на 40 хвилин.

Потім розмочити кишку і для зручного заповнення залишити в ній трохи води.

Далі необхідно набити її запашним складом, розділити всю довжину на ковбаски або залишити цільною, згорнувши і проколивши попередньо шпажкою.

Далі обсмажити і до готовності, змащуючи будь-яким жиром з метою отримання золотистої скоринки.

Смажені ковбаски – це відмінний варіант для перевірки своїх кулінарних здібностей або відточування майстерності в правильному підході до вибору інгредієнтів і збереженні ідеального балансу спецій.

І, звичайно ж, це дуже апетитна і ситна страва, навчитися готувати яку під силу кожному.

Сподіваємося тепер, знаючи, як посмажити ковбаски на грилі, ви готуватимете їх частіше.

Don't Miss! random posts ..