Закуски з кабачків кабачковий рулет

Інгредієнти:

  • кабачки 1кг.
  • яйця 4шт.
  • сіль.
  • часник 1 зубок.
  • кукурудзяне борошно 4 сл.л.

Для начинки та соусу:

  • огірок 2шт.
  • помідор 2шт
  • сметана 200г. густа або плавлений сир.
  • кріп 2 ложки.
  • часник 2 зубки.
  • сіль за смаком.

Приготування:

Натерти кабачки на крупній тертці, додати столову ложку солі не повну, потрібно щоб кабачи пустили сік.

Після того як кабачки пустили сік добре відіжати від рідини. Далі додати 4 яйця 4 столові ложки кукурудзяного борошна і часник все добре перемішати.

Викласти на пергамент квадратом поставити випікатися 30хв на 200%.

Підготуємо соус і начинку:

В сметану додаємо сіль кріп часник все добре пеемішати.

Нарізати помідор півкільцями, огірок смужками.

Коли спечеця наша основа для рулету охолоджуємо знімаємо пергамет і скручуємо рулет і ставимо на 1 години в холодильник а потім смакуємо, дуже смачна та корисна закуска з кабачків смачного 🙂

Don't Miss! random posts ..