Інгредієнти:
- кабачки 1кг.
- яйця 4шт.
- сіль.
- часник 1 зубок.
- кукурудзяне борошно 4 сл.л.
Для начинки та соусу:
- огірок 2шт.
- помідор 2шт
- сметана 200г. густа або плавлений сир.
- кріп 2 ложки.
- часник 2 зубки.
- сіль за смаком.
Приготування:
Натерти кабачки на крупній тертці, додати столову ложку солі не повну, потрібно щоб кабачи пустили сік.
Після того як кабачки пустили сік добре відіжати від рідини. Далі додати 4 яйця 4 столові ложки кукурудзяного борошна і часник все добре перемішати.
Викласти на пергамент квадратом поставити випікатися 30хв на 200%.
Підготуємо соус і начинку:
В сметану додаємо сіль кріп часник все добре пеемішати.
Нарізати помідор півкільцями, огірок смужками.
Коли спечеця наша основа для рулету охолоджуємо знімаємо пергамет і скручуємо рулет і ставимо на 1 години в холодильник а потім смакуємо, дуже смачна та корисна закуска з кабачків смачного 🙂