2023 рік кого гороскоп на новий рік

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Чорний Водяний Кролик 2023 розпочнеться з 22 січня 2023 року і триватиме до 9 лютого 2024 року. Ось все про рік Кролика опис, характер, сумісність.

Рік Кролика: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023.
Щасливі кольори: червоний, рожевий, фіолетовий, синій
Щасливі числа: 3, 4, 6
Щасливі квіти: подорожня хоста («серпнева лілія») і жасмин

Ви народилися на рік Кролика?

Кролик займає четверте місце серед знаків китайського зодіаку – після Тигра та перед Драконом. 12 знаків китайського зодіаку представлені в наступному порядку: Щур, Бик, Тигр, Кролик, Дракон, Змія, Кінь, Коза, Мавпа, Півень, Собака та Свиня.

Якщо Ви народилися в наступні роки, швидше за все , Ваш знак китайського зодіаку – Кролик: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 або 2011. Чому “швидше за все”? Справа в тому, що не завжди можливо дізнатися по році народження, який це рік – якоїсь тварини.

Справа в тому, що знаки китайського зодіаку визначаються за місячним календарем, з настанням китайського Нового року 2023 . Новий Рік у Китаї настає у період між 21 січня і 20 лютого , тобто дата свята змінюється рік у рік.

Наступний рік Кролика настане у 2023 році і розпочнеться у Китайський Новий рік (22 січня).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Дати Року для Кролика

  • 19 лютого 1939 – 7 лютого 1940 Земляний Кролик
  • 6 лютого 1951 – 26 січня 1952 Золотий (Металевий) Кролик
  • 25 січня 1963 – 12 лютого 1964 Водяний Кролик
  • 11 лютого 1975 – 30 січня 1976 Дерев’яний Кролик
  • 29 січня 1987 – 16 лютого 1988 Вогняний Кролик
  • 16 лютого 1999 – 4 лютого 2000 Земляний Кролик
  • 3 лютого 2011 – 22 січня 2012 Золотий (Металевий) Кролик
  • 22 січня 2023 – 9 лютого 2024 Водяний Кролик

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Рік Кролика Характеристика

Кролики за характером спокійні, тихі та чуйні, а також моторні, вмілі, добрі, терплячі та дуже відповідальні. Однак вони можуть бути легковажними і впертими, вразливими і надто потайливими. Загалом, Кролики відрізняються приємним характером і вміють привернути до себе.

Кролики-чоловіки завжди звертаються до людей чемно, з доброзичливою усмішкою, яка дозволяє перейнятися довірою та симпатією до представників цього знаку зодіаку. Коли виникають невеликі проблеми, Кролики справляються з ними акуратно та методично. Якщо ситуація серйозніша, вони не сумують і не здаються, а намагаються знайти рішення. Ця риса характеру Кроликів допомагає їм рано чи пізно досягти завидного успіху.

Кролики-жінки не тільки привабливі та елегантні, але й доброзичливі та мають добре серце.

Кролики віддані близьким їм людям, але не поспішають ділитися з навколишніми думками і схильні витати в хмарах. Народжені на рік Кролика дуже обережні і консервативні , тому іноді втрачають хороші можливості.

Рік Кролика Сумісність у Любові

Кожен знак китайського зодіаку має свої характерні риси. Перед тим, як почати залицяння, в сучасному Китаї часто звертаються до зодіаку, щоб дізнатися, чи пара одна з одною сумісна.

Найкраща сумісність: Пацюк, Коза, Мавпа чи Собака
Найменш вдалі: Півень, Змія

Що приносить удачу народженим у рік Кролика

Кожен знак китайського зодіаку має свої щасливі дні, кольори, числа, квіти і навіть сторони світла, які приносять йому удачу. У цьому китайський та західний гороскопи схожі.

А Ви знаєте, У чому різниця між китайським та західним зодіаками ?

  • Щасливі цифри: 3, 4, 6 та числа, що містять їх (наприклад, 34 та 46)
  • Щасливі дні: 26-те, 27-те та 29-те числа китайського місячного місяця (проміжок від молодика до молодика)
  • Щасливі кольори: червоний, рожевий, фіолетовий, синій
  • Щасливі квіти: подорожні хоста («серпнева лілія») і жасмин
  • Щасливі сторони світла: схід, південь та північний захід
  • Щасливі місяці: 1-й, 4-й, 8-й та 11-й місяці китайського місячного календаря

Завдає невдачі

Наслідуючи китайську астрологію, народженим у рік Кролика слід уникати:

  • Нещасливі кольори: темно-коричневий, темно-жовтий, білий
  • Нещасливі числа: 1, 7 та 8
  • Нещасливі сторони світу: північ, захід та південний захід
  • Нещасливі місяці: 2-й, 6-й, 9-й та 12-й місяці китайського місячного календаря

Здоров’я

Кролики зазвичай не відрізняються міцним здоров’ям. У зимовий період і до пізньої весни, коли імунітет слабшає, їм настійно рекомендується більше часу приділяти заняттю спортом, щоб зміцнити здоров’я та не застудитися. Кроликам варто замислитися про здорове харчування і не забути про вітаміни. Щоб впоратися з напругою та уникнути стресу, допоможе записатися на заняття у спортзал або просто робити зарядку вдома.

У спеку Кроликам рекомендується пити більше води та піклуватися про здоров’я шкіри – наносити зволожуючий або сонцезахисний крем.

Професії для Кролика

Добросердечним Кроликам скрізь раді. Освічені та начитані, вони вміють досягти успіху в кар’єрі та досягти пристойного доходу. Однак Кроликам потрібно бути уважними і не здаватися на півдорозі до поставленої мети.

У Кроликів безперечний талант до рукоділля та малювання. Вони можуть сміливо пробувати свої сили у каліграфії. Представники цього знаку чудово готують. Маючи терплячий характер, вони надають значення невеликим, але важливим деталям, і знають, як порадувати своїх близьких.

Вдалі професії та сфери для Кролика: землеробство, розведення та тваринництво, освіта, релігія, охорона здоров’я, медицина, культура, робота в поліції/судових органах, політика.

Як будувати стосунки з Кроликом?

Щоб досягти успіху у відносинах з Кроликами, потрібно просто підтримати і допомогти їм у тому, у чому вони не сильні.

Пам’ятайте про сильні сторони Кроликів : Представники цього знаку зодіаку – приємні співрозмовники, уважні до оточуючих, тому користуються популярністю у компанії своїх друзів. Завдяки відмінному почуттю гумору, вони можуть залагодити будь-який конфлікт, перетворивши суперечку на захоплюючу дискусію і примирити співрозмовників. Кролики гостинні та завжди готові допомогти іншим.

Знамениті люди Кролики по гороскопу:

Ельдар Рязанов, Андрій Звягінцев, Володимир Меньшов, Чулпан Хаматова, Володимир Машков, Володимир Турчинський, Тіна Канделакі, Володимир Соловйов, Костянтин Симонов, Сергій Прокоф’єв, Мстислав Ростропович, Денис Мацуєв, Лоліта Мілявська, Сергій Звєрєв, Гаррі Каспаров, Марі Каспаров , Олександр Жулін, Лев Троцький.
Альберт Ейнштейн, Вальтер Скотт, Джордж Оруелл, Квентін Тарантіно, Робін Вільямс, Інгрід Бергман, Тіль Швайгер, Шарліз Терон, Кейт Уінслет, Мілла Йовович, Ніколас Кейдж, Анджеліна Джолі, Джонні Депп, Бред Пітт, Фред , Стінг, Енріке Іглесіас, Майкл Джордан, Тайгер Вудс, Девід Бекхем, Ліонель Мессі, Фідель Кастро.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..