Гороховий суп з копченими реберцями і грінками

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Складові:

  • горох колотий – 500 гр.
  • ребра копчені – 500 гр.
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • хмелі-сунелі – 1 ч.л. (Без гірки)
  • копчена паприка – 1 ч.л. (Без гірки)
  • чорний перець
  • кріп
  • для грінок:
  • білий хліб
  • вершкове масло

Приготування:

Миєму копчені ребра, закладаємо їх в каструлю з холодною водою.

Варимо 30 хвилин з моменту закипання.

Витягуємо ребра з бульйону, а на його місце всипаємо гарненько промитий горох.

Як тільки закипіло, додаємо дрібно нарізані цибулю і моркву.

Накриваємо кришкою і варимо на слабкому вогні 30 хвилин.

Потім додаємо в суп м’ясо, яке ми зрізали з кісток.

Приправляємо копчені паприкою і хлелі-сунелі, солимо за смаком і за бажанням додаємо чорний перець.

Продовжуємо варити на слабкому вогні, до тих пір, поки горох не розвариться.

У мене на це йде 20-30 хвилин.

Знімаємо з плити, додаємо свіжий кріп і даємо настоятися 10 хвилин.

Суп готовий.

Поки він настоюється, приготуємо грінки.

 

Як приготувати грінки:

З білого хліба, можна взяти нарізний батон, обрізаємо кірки і нарізаємо кубиком, приблизно 1х1 см.

У сковороді розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо кубики хліба з усіх боків.

На це йде 3-5 хвилин.

Подаємо грінки до супу в окремій чаші.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Інші рецепти для вас:
· · ·
Категоря:
Перші страви

Don't Miss! random posts ..