Домашній рибний суп з вершками

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Складові:

  • риба червона (жирна) 300 гр.
  • креветки тигрові 250 гр.
  • кальмари 200 гр.
  • картопля 2 шт.
  • болгарський перець 1 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • вершкове масло (для смаження)
  • селера 1 стебло
  • лайм 1 шт.
  • вершки 33% 300 мл.
  • локшина удон 50 гр.
  • часник, зелень
  • сіль
  • перець, лавровий лист
  • імбир сушений, копчена паприка, прованські трави

Приготування:

У каструлю налити 2 л холодної води.

Додати шматочки риби, сіль, перець горошком, лавровий лист.

Очищаємо і прибираємо чорні смужки всередині креветок (стравохід креветок).

Коли бульйон рибний закипить, через 20 хв додати картоплю, селеру, болгарський перець.

Перемішати.

 

На вершковому маслі обсмажити цибулю.

Додати сіль, імбир, копчену паприку, прованські трави.

Перемішати.

Додати вершки.

Знову перемішати.

Протушкувати 2 хв.

Додати сік лайма. До

Альмари нарізати на маленькі шматочки.

Додати в бульйон цибульний-вершковий соус, перемішати.

Додати сіль.

 

Рибу очистити від кісток, додати в каструлю філейну частину, кальмари, креветки.

Перемішати.

Додати локшину удон (варити 4 хв).

В кінці додати зелень, часник, сік лайма, мелений перець.

Перемішати і готувати ще хвилину.

Суп готовий! Смачного![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..