Основою новорічного столу 2022 це новорічні салати, легкі чи ситні, традиційні чи екзотичні, але неодмінно яскраві та смачні, саме вони роблять стіл новорічним.
Знадобиться:
На 4 порції
- 300 г варених креветок
- 1 огірок
- 5 картоплин, зварених у мундирі
- 1/2 склянки консервованого горошку
- 1 морква
- 1 пучок петрушки
- 250 мл майонезу
- 1 яйце
Приготування:
Картопля та огірки очистити і нарізати дрібними кубиками. Моркву натерти. Яйце зварити круто, очистити і нарізати часточками.
Всі овочі перемішати, додати горошок і заправити майонезом та подрібненим кропом. Приправити сіллю та крупномолотим чорним перцем.
Розкласти креманками, зверху укласти креветки, часточки яйця і кілька гілочок петрушки.