На 4-6 порцій
- 2 курячі грудки
- 3 яйця
- листя салату
- 3 шматочки білого хліба
Для заправки:
- 100 г сметани
- 3 ст. л. оливкової олії
- 1 зубчик часнику
- 3 краплі соусу табаско
- 50 г оливок
- 70 г твердого сиру
- сіль, мелений чорний
- перець за смаком
Приготування:
Яйця зварити круто, охолодити, очистити та розрізати на 4 частини. Твердий сир натерти на тертці.
Зробити заправлення. Часник очистити, нарізати, 2/3 оливок дрібно нарізати. Сметану, сир, часник, нарізані оливки з’єднати та збити міксером. Додати сіль, мелений чорний перець, соус табаско та перемішати.
Курку нарізати шматочками, посолити і обсмажити на оливковій олії до готовності. Хліб нарізати кубиками і обсмажити окремо на маслі, що залишилася. Листя салату вимити. Обсушити та порвати руками на невеликі шматочки.
Курку, листя салату, грінки, цілі оливки, яйця з’єднати, полити заправкою, обережно перемішати і одразу подати на стіл.