Ще одним відмінним варіантом приготування основної страви є куряча обсмажування. Це курячі шматочки у сухариках.
Інгредієнти:
- 600 г курячого філе
- 100 грам сухарів
- 2 яйця
- Сіль
- Перець
- Два зубчики часнику
- Трохи оцту
Приготування:
Найкраще курку заздалегідь підготувати – замаринувати. Для цього наріжте філе на шматочки відбийте сапкою
Намагайтеся робити це не сильно, щоб не пошкодити м’ясо
Після цього натріть перцем, сіллю, додайте|добавляйте| трохи оцту
Для маринування достатньо двох-трьох годин, можете залишити маринуватися на всю ніч
Далі, необхідно розбити яйце, вмочувати м’ясо в суміш, потім мачати в сухарі і обсмажувати на гарячій олії
Намагайтеся не пересмажувати, щоб м’ясо залишалося соковитим