Новорічний Салат з оселедцем з червоною цибулею і зеленим огірком

Прості інгредієнти, швидке виконання, а ефект чудовий! Це щось хороше і миттєво для любителів оселедця 🙂

Інгредієнти:

  • 2 філе оселедця
  • 1 зелений огірок
  • 1 не велика червона цибуля
  • 1 яблуко
  • лимонний сік
  • 50г. тертого сиру

Вершково-майонезний соус:

  • 3 столові ложки вершків 18%
  • 2 столові ложки майонезу
  • майоран
  • зелена петрушка (сушена)
  • Перець
  • сіль

Спосіб виготовлення:

Залийте оселедець молоком і замочіть приблизно на 20 хвилин, потім промийте під холодною водою, ретельно висушіть і наріжте кубиками. Зелений огірок очистити, промити і нарізати кубиками. Червону цибулю очистити, промити і нарізати кубиками. Яблуко очистити, видалити насіння, промити і обсушити. Наріжте кубиками, збризніть лимонним соком і перемішайте. Наріжте скибочки сиру тонкими смужками.

Вершки і майонез покласти в миску. Додайте щіпку подрібненої зеленої петрушки, майорану, звичайного перцю і сіль. Змішати все разом.

У прозорий салатник розкладіть підготовлені інгредієнти в такому порядку: оселедець, зелений огірок, половину вершково-майонезного соусу, червону цибулю, яблуко, залишився вершково-майонезний соус і зверху викладіть смужки жовтого сиру.

Готовий салат поставити в холодильник на кілька годин.

Наведених інгредієнтів вистачить приблизно на 3 порції.

Смачного.

Інші рецепти для вас:
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Don't Miss! random posts ..