Картопляна запіканка з ковбасою і беконом

Інгредієнти:

  • 1кг. – картопля
  • 150г. – копченого бекону
  • 1  – цибуля
  • 100г. – ковбаси
  • 4 ст.л – вершкове масло
  • 200г. – вершків
  • 200г. – сиру
  • 1 – яйце
  • 1 – гвоздика

часник, сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Помийте, обсушіть, почистіть і наріжте картоплю. Відварити в підсоленій киплячій воді 10 хвилин, процідити.

Наріжте кубиками бекон і наріжте ковбасу. Цибулю почистити, нарізати кубиками і обсмажити на 2 столових ложках розігрітого вершкового масла разом з беконом і ковбасою. Приправити подрібненим часником і перцем.

Змастіть стійку форму для запікання вершковим маслом, що залишилося. Поверх обсмаженої ковбаси та цибулі викласти картоплю.

Вершки змішати з тертим сиром і збитим яйцем. Вилити суміш на форму. Випікати 20 хвилин при 200 градусах С.
Смачного!

Don't Miss! random posts ..