Рибні страви рибний Паштет з скумбрії

Скумбрія характеризується темним кольором м’яса, багатим залізом, вітаміном А та омега-3. Особливо рекомендується вживати її людям, які страждають на анемію через дефіцит заліза.

Рецепт паштету з скумбрії:

Для приготування пісної страви потрібні такі інгредієнти:

  • 1 копчена скумбрія
  • 2 зварених круто яйця
  • 1 цибулина
  • 2 маринованих огірка
  • 1 столова ложка майонезу
  • 1 столова ложка йогурту
  • сіль, перець

Приготування:

Копчену рибу очистити від кісток і шкіри. Яйця нарізати дрібними кубиками, а очищену цибулю і огірки дрібно нарізати.

Скласти шматочки риби та інші інгредієнти в миску, додати спеції, майонез і йогурт. Ретельно перемішайте всі компоненти, щоб вони правильно з’єдналися.

Паста відразу готова до подачі. Ця закуска відмінно підійде і на сніданок і вечерю. Подавайте паштет зі скумбрії на здоровому житньому хлібі на заквасці.

Паста містить скумбрію, багату на омега-3 жирні кислоти і корисний і легкозасвоюваний білок також з яєць. Мариновані огірки та йогурт є натуральними пробіотиками, а цибуля містить органічні сполуки з бактерицидною дією, підвищуючи опірність організму.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..