Пісні страви Рибні фрикадельки і салат з квашеної капусти

Рибні фрикадельки смачні та зберігають велику харчову цінність, оскільки готуються кулінарним способом. Подавайте цю легкозасвоювану страву до салату з квашеної капусти , який не тільки має чудовий смак, але й діє як природний пробіотик.

Рецепт рибних кульок:

Для приготування рибних кульок вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 250 г філе лосося
  • 150 г філе палтуса
  • сіль і перець
  • 2/3 пшеничного хліба, змоченого в воді
  • 1 яйце
  • панірувальні сухарі

Приготування:

Подрібніть рибу в м’ясорубці. Перед подрібненням переконайтеся, що немає кісток або уламків шкіри. Не використовуйте блендер, оскільки маса буде занадто дрібна. Потім додайте змочений в воді пшеничний хліб, яйце, сіль і перець.

Змішати всі інгредієнти до отримання однорідної маси. Потім сформуйте маленькі кульки і киньте їх у підсолену киплячу воду. Якщо ви віддаєте перевагу смажені фрикадельки, обваляйте їх у сухарях і обсмажте на освітленому вершковому маслі або кокосовому жирі. Якщо рибна маса занадто рідка, можна додати панірувальні сухарі, щоб котлети не розсипалися під час приготування або смаження.

Для приготування салату з квашеної капусти знадобиться 300 г квашеної капусти, 1 цибулина, 2 середні моркви, сіль, перець і 3-4 столові ложки оливкової олії або рослинної олії холодного віджиму / екстра верджина (лляна, рапсова, оливкова ). Капусту віджати від зайвого соку і дрібно нашаткувати. Моркву почистити, а потім натерти на крупній тертці. Цибулю дрібно нарізати. Змішати всі інгредієнти з додаванням олії і спецій.

Риба — незамінне джерело легкозасвоюваного білка, омега-3 жирних кислот і вітаміну D. Великий піст — чудова можливість переконатися, що рибні страви — легкі, смачні та прості в приготуванні. Квашена капуста – найкращий пробіотик. Він також забезпечує багато вітамінів і мінералів.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..