Рибні фрикадельки смачні та зберігають велику харчову цінність, оскільки готуються кулінарним способом. Подавайте цю легкозасвоювану страву до салату з квашеної капусти , який не тільки має чудовий смак, але й діє як природний пробіотик.
Рецепт рибних кульок:
Для приготування рибних кульок вам знадобляться такі інгредієнти:
- 250 г філе лосося
- 150 г філе палтуса
- сіль і перець
- 2/3 пшеничного хліба, змоченого в воді
- 1 яйце
- панірувальні сухарі
Приготування:
Подрібніть рибу в м’ясорубці. Перед подрібненням переконайтеся, що немає кісток або уламків шкіри. Не використовуйте блендер, оскільки маса буде занадто дрібна. Потім додайте змочений в воді пшеничний хліб, яйце, сіль і перець.
Змішати всі інгредієнти до отримання однорідної маси. Потім сформуйте маленькі кульки і киньте їх у підсолену киплячу воду. Якщо ви віддаєте перевагу смажені фрикадельки, обваляйте їх у сухарях і обсмажте на освітленому вершковому маслі або кокосовому жирі. Якщо рибна маса занадто рідка, можна додати панірувальні сухарі, щоб котлети не розсипалися під час приготування або смаження.
Для приготування салату з квашеної капусти знадобиться 300 г квашеної капусти, 1 цибулина, 2 середні моркви, сіль, перець і 3-4 столові ложки оливкової олії або рослинної олії холодного віджиму / екстра верджина (лляна, рапсова, оливкова ). Капусту віджати від зайвого соку і дрібно нашаткувати. Моркву почистити, а потім натерти на крупній тертці. Цибулю дрібно нарізати. Змішати всі інгредієнти з додаванням олії і спецій.
Риба — незамінне джерело легкозасвоюваного білка, омега-3 жирних кислот і вітаміну D. Великий піст — чудова можливість переконатися, що рибні страви — легкі, смачні та прості в приготуванні. Квашена капуста – найкращий пробіотик. Він також забезпечує багато вітамінів і мінералів.