Пісні рецепти Ліниві голубці з печерицями

Знадобиться:

  • 500 г свіжих печериць
  • 200 г рису
  • 350 г капусти
  • 3 цибулини
  • 10 г сушеного часнику
  • 1 ст. л. рослинного масла
  • 0,5 ч. л. солі
  • 100 г гострого кетчупу
  • 100 г пісного майонезу
  • кріп, помідори черрі для прикраси

Приготування:

Печериці вимити, обсушити, пропустити через м’ясорубку або подрібнити блендером. Рис відварити у великій кількості підсоленої води до готовності. Цибулю очистити і дрібно порубати. Капусту нашаткувати соломкою, соломку нарізати впоперек.

Рис відкинути на друшляк і, давши воді стекти, змішати з печерицями та овочами, посолити, додати часник. Мокрими руками сформувати з фаршу подовжені котлетки.

Духовку заздалегідь розігріти до 180 °С. Голубці обсмажити на сковороді на сильному вогні з обох боків до рум’яної скоринки, потім перекласти у форму для запікання.
Майонез з’єднати з кетчупом, добре перемішати та залити голубці. Поставити на 15 хв у духовку. Готові голубці розкласти по тарілках, прикрасити пісним майонезом, кропом та помідорами чері.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..